Bugun...


MELİKHAN ALKAŞI/Fotoğrafçı

facebook-paylas
Sevgili Okuyucular,
Tarih: 22-09-2023 10:29:00 Güncelleme: 22-09-2023 10:29:00


 

Bugün sizlere hayatta benim için en büyük destek olan, içimde derin bir boşluk bırakan sırdaşımın, Ahmet Taner Yörük'ün ardından yazmak istiyorum. Onu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum, ancak onun anısını yaşatmak adına kaleme aldığım bu yazıyla bir nebze de olsa onu onurlandırmak istiyorum.

Ahmet Taner, benim için sadece bir arkadaş değildi; aynı zamanda hayatımın en değerli parçalarından biriydi. Birlikte büyüdük, birçok anı biriktirdik ve birbirimize her zaman destek olduk. Onun yanında her zaman kendimi güvende hissettim ve en zor zamanlarda bile beni yalnız bırakmadı. Onun naif ruhu, hayata olan bakış açısı ve empati yeteneği beni her zaman etkilemiştir.

Ahmet Taner, hayatı boyunca dürüstlük, çalışkanlık ve fedakarlık gibi değerlere sadık kalan bir insandı. Herkesin kötü gününde el uzatan, her daim destek olan biriydi. Onun yokluğu, hem benim için hem de birlikte büyüdüğümüz diğer arkadaşlarımız için büyük bir kayıp oldu. Anısı ve izi kalbimizde daima yaşayacak.

Onun yolculuğu boyunca bana öğrettiği en önemli şeylerden biri, hayatta her anın kıymetini bilmek, sevdiklerimizin kıymetini kaybetmeden fark etmek ve her daim onlara destek olmaktır. Bu nedenle, onun ardından yapabileceğim en anlamlı şey, bu değerli öğretilerini yaşatmaktır.

Ahmet Taner'in anısı ve değerleriyle dolu bu yazıyı, onun herkese örnek olmasını dilerken kaleme alıyorum. Onun hayatındaki değerli yerini asla unutmayacağım ve onu her zaman sevgiyle anacağım.

En iyisi olan Ahmet Taner'e, sonsuz sevgi ve minnetle,

Melikhan Alkaşi
İTML 1988 11A Adına



Bu yazı 524 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI