Bugun...


ayten alkaşı

facebook-paylas
2023’ten 2024’de GEÇİŞ
Tarih: 30-12-2023 18:11:00 Güncelleme: 30-12-2023 18:16:00


2023 yılı ve sonrasına dair umutlarımı ve dileklerimi paylaşmak istedim. Gelecek yılı gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum ve 2024'ün daha da iyi olacağına dair büyük umutlarım var.

Hepimizin bildiği gibi hayat öngörülemez olabilir ve geçmişte hepimiz payımıza düşen zorluklarla karşı karşıya kaldık. Ancak olumsuzluklara odaklanmak yerine olumluya odaklanmayı ve geleceğin neler getireceği konusunda iyimser kalmayı seçiyorum. O yüzden 2023 yılının hepimize olumlu değişimler ve hayırlar getireceğine inanıyorum.

Önümüzdeki yıllarda gerçekleştirmeyi umduğum büyük hayallerim ve hedeflerim var. Kişisel gelişim ve kariyer ilerlemelerinden daha güçlü ilişkiler kurmaya ve güzel anılar yaratmaya kadar önüme çıkan her fırsattan en iyi şekilde yararlanmaya kararlıyım.

2023 yılında fiziksel ve zihinsel sağlığıma öncelik vermeyi umuyorum. Kendimize iyi bakmak çok önemli ve bana keyif veren ve sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik eden aktivitelere daha fazla zaman ayırmayı planlıyorum. Farkındalık pratiği yapmak, düzenli egzersiz yapmak ya da yeni hobiler keşfetmek olsun, kişisel bakım gündemimin en üstünde yer alacak.

Kişisel düzeyde sevdiklerimle daha güçlü bağlar kurmak istiyorum. Hepimizin bildiği gibi ilişkiler tatmin edici bir yaşamın temel taşıdır ve anlamlı bağlantılar kurmaya daha fazla zaman ve enerji ayırmayı planlıyorum. Ailemle ve arkadaşlarımla kaliteli zaman geçirmek ya da uzaktaki sevdiklerime ulaşmak olsun, sahip olduğum bağların güçlendirildiğinden ve değer verildiğinden emin olmak istiyorum.

Son olarak, dünyada olumlu bir fark yaratma konusunda derin bir arzum var. İster iyilik yaparak, ister gönüllü olarak, ister değerlerime uygun amaçları destekleyerek olsun, kalıcı bir etki bırakmak ve dünyanın daha iyi bir yer olmasına katkıda bulunmak istiyorum.

2024 ve sonrasını kişisel gelişim, tatmin ve mutluluk dönemi haline getirmek için çabalayalım. Birlikte hayallerimizi gerçeğe dönüştürebiliriz.

Hepinize muhteşem bir 2024 ve sonrası diliyorum!



Bu yazı 402 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI