Bugun...


ayten alkaşı

facebook-paylas
23 NİSAN ÇOSKUSU VAR Mİ…?
Tarih: 22-04-2024 23:49:00 Güncelleme: 22-04-2024 23:49:00


23 Nisan'da büyük bir coşku yaşanır. Bu bayram, çocukların özel günleri olarak kutlanır ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edilmiştir. 23 Nisan Çocuk Bayramı, dünyadaki çocuklara yönelik ilk bayram olma özelliğine sahiptir. Bu özel gün, insanların haklarına ve özgürlüklerine vurgu yapar. Her yıl Türkiye'nin dört bir yanında çeşitli etkinlikler yapılıyor. Okullarda çocuklar gösteriler yapar, dans eder ve şarkı söyler. Parklarda ve meydanlarda oyunlara yönelik seçenekler ve çeşitli yarışmalar yapılıyor.

23 Nisan Çocuk Bayramı, çocukların mutluluğunu ve kazançlarını arttıran bir bayramdır. Bu özel gün, geleceğe dair umutla bakma fırsatı verir. Her çocuğun, özel olup olmadığı ve oynama şansına sahip olduğu olur.

Ben de çocukluğumda 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı büyük bir heyecanla bekliyorum. Okulumuzda dans gösterileri hazırlardık ve ailelerimizi izlemeleri için davet ederdik. O günlerde parklarda yapılan etkinliklere katılır, yarışmalara katılırdık. Çocuklar arasında dostluklar kurulur, yeni arkadaşlar edinilir. Bu bayram, özel anılarımın bir parçası ve benim için her zaman özel bir anlam ifade eder.

23 Nisan Çocuk Bayramı, çocukların sevgiyle ve neşeyle kutlandığı bir gün olduğu için onun yıl büyük bir coşkuyla karşılanır. Bu bayram, insanların haklarına özgürlüklerine ve onlara vurgu yaparak, geleceklerini umutla saklamak için önemli bir fırsattır.

Siz de 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı heyecanla paylaşıyor musunuz? Çocukluğunuzda nasıl anılarınız var? Bu özel günü nasıl değerlendiriyorsunuz? Benimle paylaşmak isterseniz, yorumlar bölümünde bekliyorum. Sevgiler!



Bu yazı 81 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI